top of page

Τράπεζα θεμάτων από την Α΄Λυκείου

Νέα δεδομένα στην εισαγωγή στο πανεπιστήμιο περιμένουν τους μαθητές που θα φοιτήσουν από το σχολικό έτος 2020-2021 στην Α΄λυκείου.

Συγκεκριμένα:

● εισάγεται η Τράπεζα θεμάτων

● συνυπολογίζεται ο βαθμός της Α, Β και Γ λυκείου για τον βαθμό του απολυτηρίου και ο βαθμός αυτός θα προσμετράται για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Είναι απαραίτητη, λοιπόν, η σωστή προετοιμασία των μαθητών πλέον από την Α΄λυκείου προκειμένου να μπουν οι βάσεις και να καλυφθούν όλα τα κενά. Διαφορετικά οι μαθητές θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες για την επίτευξη της εισαγωγής τους στο πανεπιστήμιο.


Υπολογισμός μορίων για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο:

90% υπολογίζεται ο βαθμός των τεσσάρων πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων.Το υπόλοιπο 10% προκύπτει ως εξής:

2% Α΄Λυκείου

3% Β' Λυκείου

5% Γ΄Λυκείου απο τις ενδοσχολικές εξετάσεις που θα διεξάγονται από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ, όπου το 50% των θεμάτων θα προκύπτει τυχαία από την κεντρική τράπεζα θεμάτων με κλήρωση. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ο ίδιος για όλα τα Λύκεια της χώρας και θα επιλέγονται με τυχαία σειρά, ώστε να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα των θεμάτων καθώς και η ομοιογένεια στον βαθμό δυσκολίας.

Το Φιλολογικό Διδασκαλείο, προσφέρει νέα ανανεωμένα προγράμματα για τους μαθητές Α΄ και Β΄λυκείου προκειμένου να είναι πανέτοιμοι και να οδηγηθούν στην επιτυχία!


Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας μας: https://www.myfilologiko.com/filosofia-mathimatos

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές φοίτησης:


bottom of page